Delfeno Dienstencentrum

Delfeno Comm. V.

DELFENO_logo.jpg

Delfeno is een jonge en dynamische groep die zich toelegt op het uitvoeren van werken met allerhande toepassingen in de bouwsector.
 
Wij hebben de nodige ervaring en middelen om deze werken uit te voeren bij quasi alle mogelijke doelgroepen, zijnde van particuliere projecten tot toepassingen in de civiele sector en in de zwaar chemische industrie, al dan niet in samenwerking met hoofdaannemers, architecten en/of ingenieurs(bureaus).

C.R.S. bvba

Creative Resin Solutions

CRS_logo.jpg

Download hieronder onze folder

CRS - de partner voor al uw renovatieprojecten - voert alle werken uit die betrekking hebben op herstelling, bescherming en onderhoud van allerhande bouwkundige constructies.
 
Wij dragen algemeen gewaardeerde normen hoog in ons vaandel en passen volgende filosofie nauwgezet toe:

CRS is vooral actief in de renovatiesector.

R.A.P. bvba

R.A.P. bvba

RAP_logo2.jpg

Wil u uw lokalen of gebouw afwerken, decoreren of opnieuw laten opfrissen ? Eén adres - RAP - wij brengen uw ideeën tot werkelijkheid.
 
De naam RAP is doelbewust gekozen - wij zetten uw actieve ideeën gauw om in een snelle service, een vlotte uitvoering en een opgewekt resultaat.
 
 
 
 

Delfeno Dienstencentrum

Doorzoek de Delfeno website

Vul in het het zoekveld hieronder de gewenste zoekterm(en) in en klik op 'ZOEKEN'.
Wanneer de pagina opnieuw laadt, wordt het resultaat wordt getoond op de middelste kolom. De door u ingegeven zoekwoorden worden in geel gemarkeerd.